Laguna 5.0

Afmeting: 50m2 + zolder 15m2

Laguna 5.0 is een sfeervol zorgchalet met een knusse en natuurlijke uitstraling van 50 m² plus 15m2 slaapzolder. De open keuken en woonkamer vormen het middelpunt van het zorgchalet en bieden prachtig uitzicht door de grote panoramische raampartijen. Door de velen ramen, deuren en de schuifpuien die vanuit de woonkamer toegang verlenen tot het terras gaat binnen en buitenleven in dit zorgchalet naadloos in elkaar over. De woning voelt hierdoor ruim aan en heeft een heerlijke ambiance.

De zorgchalets beschikken over een volledig uitgeruste en ruime badkamer, in verschillende designs. De woning heeft 2 slaapkamers op de begane grond, die tevens als werkplek gebruikt kunnen worden. Een trap leidt naar de vide en derde slaapkamer, van ongeveer 15 m2, met een eigen raam voor ventilatie en prettige lichtinval. Deze ruimte kan ook worden gebruikt als opbergruimte.

Kortom: Wilt u een ruim zorgchalet kopen met veel lichtinval, drie slaapkamers en een knusse uitstraling? Dan is Laguna 5.0 de ideale keuze!  

Prijs: 157.333 euro

Incl. transport & plaatsingskosten door middel van een kraan

Levertijd: circa 16 weken

KWALITEIT & VEILIGHEID

Onze kracht is het combineren van oersterke constructies met elegant design. In onze eigen state-of-the-art fabriek bouwen we met milieuvriendelijke, duurzame en natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit aan onze kant-en-klare zorgchalets. Onze vakmensen maken deuren, trappen, ramen, planken, inbouwkasten, kookeilanden en alles wat we in onze zorgchalets plaatsen op maat. Zo worden de ruimtes optimaal benut en komen zij het beste tot hun recht. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en worden ondersteund door architecten en designers, maar wij vinden het natuurlijk het allerbelangrijkste dat ú uw zorgchalet prachtig vindt. Daarom kunt u kiezen uit onze vele verschillende modellen én kunt u daarnaast uw badkamer, keuken, vloeren en vele andere opties zelf samenstellen.

*Alle werkzaamheden op het gebied van elektriciteit, sanitair en natte ruimtes worden uitgevoerd in overeenstemming met de huidige Nederlandse bouwbesluit eisen.

Bekijk onze modellen

Take a peek inside our Wonderworld

Informatie aanvraag

Mogen wij contact met u opnemen om samen uw wensen te bespreken?