Tiny house op maat - Koh Lipe 3.0

Afmeting: 30m2 + zolder 10m2

Koh Lipe 3.0 is een modern tiny house op maat van 30 m² oppervlakte en een slaapzolder van 10m2. Dit tiny house op maat heeft een ultramoderne en trendy uitstraling. De grote panoramische raampartijen geven een ruimtelijke en lichte indruk. Koh Lipe 3.0 gaat fantastisch op in de natuur en biedt ruimschoots mogelijkheden op fantastisch uitzicht. De openslaande deuren in de woonkamer dragen bij aan het ultieme buitengevoel en de open indeling van de woonkamer draagt bij aan de ruimtelijkheid. De woonkamer is standaard uitgevoerd met houten vloeren en plafondspots. De openkeuken is naar eigen smaak te personaliseren en samen te stellen.

Grenzend aan de woonkamer is de badkamer. Deze is voor dit tiny house op maat zelf te personaliseren in verschillende kleuren en designs. De badkamer is standaard voorzien van: Italiaanse Morazzi tegels, een spiegel met ledverlichting, een hangend toilet, vloerverwarming, een berging en een raam. Een slaap/werkruimte grenst aan de andere kant van de badkamer. Een verborgen trap in de woonkamer leidt naar de ruime vliering van 10 m2 met een raam, die naar wens te gebruiken is als slaap of bergruimte.

Kortom: Wilt u een luxe tiny house op maat kopen met veel lichtinval, een flexibele indeling en moderne uitstraling? Dan is Tiny house op maat Koh Lipe 3.0 de ideale keuze!  

Prijs: 97.777 Euro

Incl. transport & plaatsingskosten door middel van een telescoopkraan

Levertijd: circa 16 weken

KWALITEIT & VEILIGHEID

Onze kracht is het combineren van oersterke constructies met elegant design. In onze eigen state-of-the-art fabriek bouwen we met milieuvriendelijke, duurzame en natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit aan onze kant-en-klare Tiny house oplossingen. Onze vakmensen maken deuren, trappen, ramen, planken, inbouwkasten, kookeilanden en alles wat we in onze Tiny houses plaatsen op maat. Zo worden de ruimtes optimaal benut en komen zij het beste tot hun recht. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en worden ondersteund door architecten en designers, maar wij vinden het natuurlijk het allerbelangrijkste dat ú uw Tiny house op maat gemaakt prachtig vindt. Daarom kunt u kiezen uit onze vele verschillende modellen én kunt u daarnaast uw badkamer, keuken, vloeren en vele andere opties zelf samenstellen.

*Alle werkzaamheden op het gebied van elektriciteit, sanitair en natte ruimtes worden uitgevoerd in overeenstemming met de huidige Nederlandse bouwbesluit eisen.

Bekijk onze modellen

Take a peek inside our Wonderworld

Informatie aanvraag

Mogen wij contact met u opnemen om samen uw wensen te bespreken?