Chalet op maat La-Digue 3.0

Afmeting: 30m2 + zolder 10m2

Chalet op maat – la Digue

Dit mooie chalet op maat is flexibel in te delen en samen te stellen. Het chalet heeft een oppervlaktemaat van 30m2 en heeft daarnaast nog een slaapvide of bergruimte van 8m2. Dit chalet op maat wordt in verschillende uitvoeringen geleverd. Bijvoorbeeld als poolhouse met sauna en sanitair of als zelfstandige tuinwoning. Deze chalets zijn bij uitstek geschikt om te personaliseren en hebben een luxe uitstraling. Dit chalet op maat bestaat uit een grote ruimte met de aangrenzende keukenruimte/ saunaruimte/ extra slaapkamer. Deze ruimte heeft dubbele openslaande deuren die de buitenruimte gemakkelijk betrekt bij de leefruimte. Door de hoge raampartijen is dit chalet op maat erg licht en voelt het ruim aan.

Dit mooie chalet op maat is standaard uitgerust met een luxe badkamer betegeld met Italiaanse Morazzi tegels, een wastafelmeubel, een spiegel met ledverlichting en een wandcloset. Het uiterlijk van deze badkamer kunt u uiteraard zelf personaliseren. Ook beschikt dit chalet op maat standaard over een vide, die kan worden gebruikt als slaap- of bergruimte.
Kortom: Wilt u een compact chalet op maat kopen met veel lichtinval, een flexibele indeling naar keuze en moderne uitstraling? Dan is La Digue 3.0 de ideale keuze!  

Prijs: 94.850 Euro

Incl. transport & plaatsingskosten door middel van een telescoopkraan

Levertijd: circa 12 weken

KWALITEIT & VEILIGHEID

Onze kracht is het combineren van oersterke constructies met elegant design. In onze eigen state-of-the-art fabriek bouwen we met milieuvriendelijke, duurzame en natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit aan onze kant-en-klare woningoplossingen. Onze vakmensen maken deuren, trappen, ramen, planken, inbouwkasten, kookeilanden en alles wat we in onze huizen plaatsen op maat. Zo worden de ruimtes optimaal benut en komen zij het beste tot hun recht. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en worden ondersteund door architecten en designers, maar wij vinden het natuurlijk het allerbelangrijkste dat ú uw huis prachtig vindt. Daarom kunt u kiezen uit onze vele verschillende modellen én kunt u daarnaast uw badkamer, keuken, vloeren en vele andere opties zelf samenstellen.

*Alle werkzaamheden op het gebied van elektriciteit, sanitair en natte ruimtes worden uitgevoerd in overeenstemming met de huidige Nederlandse bouwbesluit eisen.

Bekijk onze modellen

Take a peek inside our Wonderworld

Informatie aanvraag

Mogen wij contact met u opnemen om samen uw wensen te bespreken?