Vakantiehuis Maui 3.0

Afmeting: 30m2 + zolder 12m2

Maui 3.0 is een exclusief vakantiehuis met de uitstraling van een modern, luxe chalet. Het vakantiehuis telt een oppervlak van 30 m² en beschikt daarnaast over een slaapvide van 12m2. Met haar innovatieve architectuur, enorme raampartijen, efficiënte indeling en warme exterieur is dit vakantiehuis een van onze meest geprezen vakantiewoning.

De woonkamer heeft een open indeling met voldoende ruimte voor een zithoek en is uitgerust met een volledig ingerichte keuken. De woonkamer van dit vakantiehuis is standaard afgewerkt met o.a. inbouwspots en een stijlvolle houten vloer. Vanuit de woonkamer bereik je het terras via de grote glazen schuifpuien. Een korte trap vanuit de hal leidt naar de slaapzolder van circa 12m2. Optioneel kunt u de ruimte onder deze trap optimaal benutten door voor ingebouwde kasten te kiezen.

 

Rechts van de ingang is een slaapkamer met een groot raam en met ruimte voor een tweepersoonsbed. Het vakantiehuis bevat een luxe badkamer voorzien van Italiaanse Morazzi tegels, wastafelmeubel, spiegel met ledverlichting, hangend toilet, vloerverwarming en een berging. Zelfs in de badkamer is nagedacht over de lichtinval, zonder in te leveren op privacy.

Kortom: Wilt u een compact vakantiehuis kopen met bijzonder veel lichtinval, een ruimtelijk gevoel, twee slaapkamers en een warm exterieur? Dan is Maui 3.0 de ideale keuze!  

Prijs: 98.100 Euro

Incl. transport & plaatsingskosten door middel van een kraan

Levertijd: circa 16 weken

KWALITEIT & VEILIGHEID

Onze kracht is het combineren van oersterke constructies met elegant design. In onze eigen state-of-the-art fabriek bouwen we met milieuvriendelijke, duurzame en natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit aan onze kant-en-klare woningoplossingen. Onze vakmensen maken deuren, trappen, ramen, planken, inbouwkasten, kookeilanden en alles wat we in onze vakantiehuizen plaatsen op maat. Zo worden de ruimtes optimaal benut en komen zij het beste tot hun recht. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en worden ondersteund door architecten en designers, maar wij vinden het natuurlijk het allerbelangrijkste dat ú uw vakantiehuis prachtig vindt. Daarom kunt u kiezen uit onze vele verschillende modellen én kunt u daarnaast uw badkamer, keuken, vloeren en vele andere opties zelf samenstellen.

*Alle werkzaamheden op het gebied van elektriciteit, sanitair en natte ruimtes worden uitgevoerd in overeenstemming met de huidige Nederlandse bouwbesluit eisen.

Bekijk onze modellen

Take a peek inside our Wonderworld

Informatie aanvraag

Mogen wij contact met u opnemen om samen uw wensen te bespreken?