Tiny house Yucatan 3.0

Afmeting: 30m2 + zolder 10m2

Yucatan 3.0 is een Tiny house van 30 m² oppervlak en beschikt over een slaapzolder van 12,5m2. Dit Tiny house heeft een trendy Scandinavisch design en een doeltreffende indeling. Deze Tiny houses beschikken over twee slaapkamers en zijn door de compacte omvang bij uitstek geschikt als Tiny house op eigen grond. De architectuur is strak en vernieuwend. De grote raampartijen, strakke vormen en het 3,5 meter hoge plafond geven dit Tiny house een lichte en moderne uitstraling. 

De woonkamer met houten vloer heeft een open indeling, met een volledig uitgeruste keuken en genoeg ruimte voor een zitgedeelte. De woonkamer van dit Tiny house is voorzien van inbouwspots in het plafond. Als optie kunt u een lichte voegrail in het plafond krijgen die de woonruimte een meer trendy en gezellige indruk geeft.

Via de grote pui in de woonkamer komt u op het terras terecht, zo vloeien binnen en buiten perfect in elkaar over in Tiny house Yucatan. Rechts van de ingang is een slaapkamer met ruimte voor een tweepersoonsbed. Vanuit de leidt een trap u naar een gezellige vide met een slaapoppervlak van circa 12m2 met een raam voor ventilatie en lichtinval.

Om uw Tiny house extra functioneel in te richten kan de ruimte onder de trap optioneel worden opgevuld met op maat gemaakt inbouwkasten. Kortom: Wilt u een Tiny house kopen met twee slaapkamers en een moderne look? Dan is Yucatan 3.0 de ideale keuze!     

Prijs: 96.133 euro

Incl. transport & plaatsingskosten door middel van een telescoopkraan

KWALITEIT & VEILIGHEID

Onze kracht is het combineren van oersterke constructies met elegant design. In onze eigen state-of-the-art fabriek bouwen we met milieuvriendelijke, duurzame en natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit aan onze kant-en-klare woningoplossingen. Onze vakmensen maken deuren, trappen, ramen, planken, inbouwkasten, kookeilanden en alles wat we in onze Tiny house (s) plaatsen op maat. 

Zo worden de ruimtes optimaal benut en komen zij het beste tot hun recht. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en worden ondersteund door architecten en designers, maar wij vinden het natuurlijk het allerbelangrijkste dat ú uw huis prachtig vindt. Daarom kunt u kiezen uit onze vele verschillende modellen én kunt u daarnaast uw badkamer, keuken, vloeren en vele andere opties zelf samenstellen.

*Alle werkzaamheden op het gebied van elektriciteit, sanitair en natte ruimtes worden uitgevoerd in overeenstemming met de huidige Nederlandse bouwbesluit eisen.

Bekijk onze modellen

Take a peek inside our Wonderworld

Informatie aanvraag

Mogen wij contact met u opnemen om samen uw wensen te bespreken?