Chalet kopen?

Galapagos: Afmeting: 25m2 + zolder 6m2

Wilt u een Chalet kopen? En heeft u al een lange zoektocht om een chalet te kopen die voldoet aan al uw eisen? Een van onze chalet toppers is de Galapagos. Het compacte chalet heeft een oppervlakte van 25 m² en beschikt daarnaast over een slaapvide van 6m². Het chalet Galapagos heeft openslaande deuren aan twee zijdes van de woonkamer. Hierdoor voelt de woonkamer ruim en loopt het binnen- en buitenleven vloeiend in elkaar over. Dit chalet is een prachtig tijdloos buitenhuis met een fantastisch ruimtelijk gevoel. Door de slimme indeling heeft dit chalet bijzonder veel opbergruimte.

Het huis heeft een open vloerplan met compleet uitgeruste keuken. Een bijzondere eyecatcher in deze open woonruimte is het 3,5 meter hoge plafond, dat door het platte dak optimaal benut wordt over de gehele lengte en breedte van dit chalet. Een korte trap vanuit de woonkamer leidt naar een slaapzolder van circa 6 m2. Optioneel is onder deze trap extra opbergruimte in te bouwen. Tot slot bevat het huis een ruime badkamer met moderne tegels, een wastafelmeubel, een spiegel met ledverlichting, een hangend toilet, vloerverwarming en wederom voldoende opbergruimte. Zo houdt u uw chalet ook netjes na de aankoop!

Kortom: Wilt u een compact chalet kopen met volop opbergruimte, een aparte slaapkamer en met een ruimtelijk gevoel? Dan adviseren wij u om Galapayos 2.5 chalet te kopen!  

Prijs: 97.100 Euro

Incl. transport & plaatsingskosten door middel van een telescoopkraan

Levertijd: circa 14 weken

Chalet kopen?

KWALITEIT & VEILIGHEID

Onze kracht is het combineren van oersterke constructies met elegant design. In onze eigen state-of-the-art fabriek bouwen we met milieuvriendelijke, duurzame en natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit aan onze kant-en-klare woningoplossingen. Onze vakmensen maken deuren, trappen, ramen, planken, inbouwkasten, kookeilanden en alles wat we in onze chalets – die klanten kopen – plaatsen wij op maat. Zo worden de ruimtes optimaal benut en komen zij het beste tot hun recht. 

Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en worden ondersteund door architecten en designers, maar wij vinden het natuurlijk het allerbelangrijkste dat ú uw chalet die u heeft gekocht prachtig vindt. Daarom kunt u kiezen uit onze vele verschillende modellen én kunt u daarnaast uw badkamer, keuken, vloeren en vele andere opties zelf samenstellen.

*Alle werkzaamheden op het gebied van elektriciteit, sanitair en natte ruimtes worden uitgevoerd in overeenstemming met de huidige Nederlandse bouwbesluit eisen.

Chalet kopen?

Bekijk onze modellen

Take a peek inside our Wonderworld

Informatie aanvraag

Mogen wij contact met u opnemen om samen uw wensen te bespreken?