Zanzibar 2.5 - een compact vakantiehuisje

Afmeting: 25m2 + zolder 10m2

Zanzibar 2.5 is een compact vakantiehuisje van 25 m² en een slaapzolder van 9m2. Zanzibar 2.5 heeft een echt “klassiek vakantiehuisje aan zee” uitstraling door het puntdak en de sfeervolle details. Het vakantie huis heeft een horizontale houten gevel met karakteristieke roeden tussen de ramen en de dubbele deuren. De architectuur is romantisch en past zowel in een landelijke omgeving als in de duinen of aan zee.

Doordat het dak een ruime overlap heeft, is dit zomer huisje extra goed beschermt tegen weersinvloeden en wordt de overgang van binnen naar buiten verzacht. De grote verticale raampartijen accentueren het unieke hoge plafond en geven een ruime en lichte indruk. De woonkamer met houten vloer heeft een open indeling en beschikt over een volledig uitgeruste keuken.

Een korte trap vanuit de hal leidt naar een slaapzolder van circa 9 m2. De luxe badkamer is betegeld met Italiaanse Morazzi tegels, bevat een spiegel met ledverlichting, hangend toilet, vloerverwarming en een berging. Eveneens is de badkamer voorzien van een groot langwerpig raam met karakteristieke roeden. 

Kortom: Wilt u een vakantiehuisje kopen met karakter, twee slaapkamers en een zachte look? Dan is Zanzibar 2.5 de ideale keuze!

Prijs: 96.111 Euro

Incl. transport & plaatsingskosten door middel van een kraan

KWALITEIT & VEILIGHEID

Onze kracht is het combineren van oersterke constructies met elegant design. In onze eigen state-of-the-art fabriek bouwen we met milieuvriendelijke, duurzame en natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit aan onze kant-en-klare woningoplossingen. Onze vakmensen maken deuren, trappen, ramen, planken, inbouwkasten, kookeilanden en alles wat we in onze vakantiehuisjes plaatsen, op maat.

Zo worden de ruimtes optimaal benut en komen zij het beste tot hun recht. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en worden ondersteund door architecten en designers, maar wij vinden het natuurlijk het allerbelangrijkste dat ú uw vakantiehuisje prachtig vindt. Daarom kunt u kiezen uit onze vele verschillende modellen én kunt u daarnaast uw badkamer, keuken, vloeren en vele andere opties zelf samenstellen.

*Alle werkzaamheden op het gebied van elektriciteit, sanitair en natte ruimtes worden uitgevoerd in overeenstemming met de huidige Nederlandse bouwbesluit eisen.

Bekijk onze modellen

Take a peek inside our Wonderworld

Informatie aanvraag

Mogen wij contact met u opnemen om samen uw wensen te bespreken?