Dubbel Chalet Major Cay 6.0

Afmeting: 60m2 + zolder 15m2

Major Cay 6.0 is een kant-en-klaar dubbel chalet van 60 m², met daarbovenop nog eens 15m2 slaapruimte. Dit dubbele chalet heeft een bijzondere, innovatieve architectuur en een strak, hedendaags ontwerp! Het licht valt vanuit verschillende kanten de ruimtes in, waardoor u altijd geniet van licht en uitzicht. De eet- en woonkamer zijn ruim en doen groots aan door de 3,5 meter hoge plafonds en grote raampartijen. De woonkamer van dit dubbele chalet is standaard voorzien van inbouwspots in het plafond en houten vloeren. Via de grote glazen schuifpuien in de woonkamer bereikt u uw terras of tuin. 

Het dubbele chalet heeft een open vloerplan met op de begane grond naast een woonkamer, volledig ingerichte keuken en badkamer ook twee slaapkamers. De eerste slaapkamer is een ruime slaapkamer met ruimte voor een tweepersoonsbed en een kledingkast. De tweede slaapkamer is rechts van de entree en biedt ruimte voor een bed van 140 cm breed. In de hal leidt de trap naar een gezellige vide welke is voorzien van 2 ramen voor ventilatie en fijne lichtinval. De vide biedt nog eens 15m2 extra slaap of opbergruimte.  

Kortom: Wilt u een ruim dubbel chalet kopen met veel lichtinval, drie slaapkamers en een unieke uitstraling? Dan is dubbel chalet Major Cay 6.0 de ideale keuze!  

Prijs: 176.333 Euro

Incl. transport & plaatsingskosten door middel van een kraan.

Levertijd: circa 16 weken

KWALITEIT & VEILIGHEID

Onze kracht is het combineren van oersterke constructies met elegant design. In onze eigen state-of-the-art fabriek bouwen we met milieuvriendelijke, duurzame en natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit aan onze kant-en-klare woningoplossingen. Onze vakmensen maken deuren, trappen, ramen, planken, inbouwkasten, kookeilanden en alles wat we in onze dubbel chalets plaatsen op maat. Zo worden de ruimtes optimaal benut en komen zij het beste tot hun recht. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en worden ondersteund door architecten en designers, maar wij vinden het natuurlijk het allerbelangrijkste dat ú uw dubbele chalet prachtig vindt. Daarom kunt u kiezen uit onze vele verschillende modellen én kunt u daarnaast uw badkamer, keuken, vloeren en vele andere opties zelf samenstellen.

*Alle werkzaamheden op het gebied van elektriciteit, sanitair en natte ruimtes worden uitgevoerd in overeenstemming met de huidige Nederlandse bouwbesluit eisen.

Bekijk onze modellen

Take a peek inside our Wonderworld

Informatie aanvraag

Mogen wij contact met u opnemen om samen uw wensen te bespreken?