Nick Man Michael Verhagen3

Onze organisatie

“Teamwork makes the dream work”

Schermafbeelding 2021 10 13 om 14.15.49

Welkom !

Wij zijn Michael Verhagen en Nick Man, twee vrienden uit Noord-Brabant. Wij lopen warm voor luxe- en kwaliteitsproducten met een goed design. Daarom troffen wij elkaar ook op professioneel gebied al eerder, bij de Porsche Mobil 1 supercup. Michael rijdt daar als coureur mee op alle bekende internationale circuits en schakelde zijn maat Nick in voor de marketing, sponsoring en het management. Het bleek een verrassend goed staaltje teamwork te zijn! “We zijn allebei goudeerlijk en niet bang om onze handen vies te maken, we helpen elkaar graag en staan altijd te trappelen om nieuwe dingen te proberen”.

“Duurzaam is allang niet meer stoffig.”

Onze productie vindt – binnenshuis – plaats in een ultramoderne fabriek in Letland. In Letland gelden strikte regels voor productieveiligheid en moet worden voldaan aan strenge milieueisen. De fabriek, die in 1992 is opgericht, is inmiddels meester in produceren van woningen met oog voor milieu en kwaliteit.

De focus van het premium units team is het bouwen van duurzame state-of-the art woonruimten met een groots design. Dit doen wij door al onze chalets, tiny houses en vakantiewoningen met oog voor onze planeet te bouwen. Wij noemen dit “From Nature to Nature”. Zo gaan onze woningen bijvoorbeeld erg lang mee, zijn onze woningen extreem goed geïsoleerd én wordt er voor de bouw van onze huizen alleen volwassen hout gebruikt. 

Duurzame Premium-Units

Het bos dat geoogst wordt voor de productie van onze woonunits wordt direct vervangen door nieuw aangeplant bos. Een jonger bos heeft tijdens haar groei een groter vermogen om CO2 te filteren dan een ouder bos, dat terugloopt in filtercapaciteit. Hierdoor heeft onze duurzame productie grote voordelen voor het milieu, de planeet en de mens.

Al onze modellen zijn ontworpen door een architect met een passie voor moderne ecologische huizen. De slimme indelingen, mooie details, handige functies, kwalitatief hoogwaardige materialen en het optimale ruimtegebruik zorgen ervoor dat u met de aankoop van een premium unit waar krijgt voor uw geld! Onze huizen worden circa 12 weken na ondertekening van het contract Turn-Key geleverd. Wij ontzorgen u dus volledig en om het simpel te houden, zijn al onze prijzen inclusief transport en levering.

Onze woningen kunnen rolstoeltoegankelijk gemaakt worden.

* Onze huizen zijn professioneel ontworpen volgens de normen van het bouwbesluit. Elektriciteit, sanitair en natte ruimtes worden uitgevoerd in overeenstemming met de Europese industrie regels en -vereisten.

Nick Man Michael Verhagen1
Nick Man Michael Verhagen4
Nick Man Michael Verhagen 2 scaled

De innovatieve unit bouwer

Toen Michael door een fabrikant van staalwerk werd gevraagd, eens naar zijn nieuwe producten te kijken was Michael laaiend enthousiast. Het product, wat het best vergeleken kan worden met modulaire bouw, was namelijk oersterk, prachtig qua design en had veel toepassingen. Al snel werd Nick ingevlogen om dit product mee in de markt te zetten en het bedrijf mee uit de grond te stampen. In hetzelfde ‘snel bouw’ tempo als onze units worden vervaardigd was ook ons bedrijf geboren! All Units is een deel van ons! Daarom zie je ook veel van ons terug in All Units en in onze producten. Wij staan voor kwaliteit, stoere en stevige producten én voor design. Ons toekomstig doel is om onze units qua design en kwaliteit de Porsche ’s onder de snel bouw, containerbouw en units te laten worden! En gelukkig kunnen wij tot op heden met trots zeggen dat door ons inzicht en ondernemerschap, de goedkoopste partij in de markt zijn! Wij hebben ons laten verrassen door de eerste All Unit en hopen van harte dat wij u ook mogen verassen met de veelzijdigheid van onze producten. Wij verwelkomen u graag in onze showroom aan de Terheijdenseweg 465 unit Y.

Bekijk onze modellen

Take a peek inside our Wonderworld

Informatie aanvraag

Mogen wij contact met u opnemen om samen uw wensen te bespreken?