Chalet - Isla 3.0

Afmeting: 30m2 + zolder 12m2

De chalets Isla 3.0 zijn luxe en authentieke chalets met moderne details. Deze chalets tellen zo’n 30 m2 woonruimte én beschikken over een slaapzolder van 12m2. De chalets hebben een plat dak, waardoor de maximale hoogte van 3,5 meter optimaal wordt benut over de gehele lengte en breedte van de chalets. De charmant gedetailleerde ramen en 6 dubbele deuren in de woon- en slaapkamer zorgen niet alleen voor een vrij zicht en fijne lichtinval, maar geven de chalets ook een authentieke sfeer.

De architectuur van chalet Isla 3.0 is romantisch en modern, daardoor gaan deze chalets perfect op in een landelijke omgeving of tuin. De gevelbekleding, badkamer en keuken zijn naar eigen smaak te personaliseren, zo kunt u zonder enige moeite uw eigen chalet bouwen! 

De woonkamer met houten vloer heeft een open indeling met een voldoende ruimte voor een zithoek en is uitgerust met een volledig ingerichte keuken. Vanuit de woonkamer bereik je het terras via de dubbele openslaande deuren. Aan de andere kant van het chalet is een slaap/werkruimte, met wederom grote openslaande deuren. Verborgen achter een muur leidt een trap naar een ruime vide van ongeveer 12 m2 voorzien van een raam voor ventilatie en lichtinval. Onder deze trap kunnen wij optioneel kasten inbouwen voor extra opbergruimte.

De chalets bevatten tot slot een luxe badkamer voorzien van Italiaanse Morazzi tegels, een wastafelmeubel, een spiegel met ledverlichting, hangend toilet, vloerverwarming en een berging. Zelfs in de badkamer van dit luxe chalet is nagedacht over de lichtinval, zonder in te leveren op privacy. Kortom: Wilt u compacte chalets kopen die volop flirten met het buitenleven, twee slaapkamers hebben en een authentieke, warme look? Dan is Isla 3.0 de ideale keuze!  

Prijs: 98.150 Euro

Incl. transport & plaatsingskosten door middel van een telescoopkraan

Levertijd: circa 12 weken

KWALITEIT & VEILIGHEID

Onze kracht is het combineren van oersterke constructies met elegant design. In onze eigen state-of-the-art fabriek bouwen we met milieuvriendelijke, duurzame en natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit aan onze kant-en-klare chalets. Onze vakmensen maken deuren, trappen, ramen, planken, inbouwkasten, kookeilanden en alles wat we in onze chalets plaatsen op maat. Zo worden de ruimtes optimaal benut en komen zij het beste tot hun recht. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en worden ondersteund door architecten en designers, maar wij vinden het natuurlijk het allerbelangrijkste dat ú uw chalet prachtig vindt. Daarom kunt u kiezen uit onze vele verschillende modellen én kunt u daarnaast uw badkamer, keuken, vloeren en vele andere opties zelf samenstellen.

*Alle werkzaamheden op het gebied van elektriciteit, sanitair en natte ruimtes worden uitgevoerd in overeenstemming met de huidige Nederlandse bouwbesluit eisen.

Bekijk onze modellen

Take a peek inside our Wonderworld

Informatie aanvraag

Mogen wij contact met u opnemen om samen uw wensen te bespreken?