Luxe chalet Atol 3.0

Afmeting: 30m2 + zolder 10m2

Atol 3.0 is een compact, luxe chalet van 30 m² oppervlak plus een slaapvide van 10m2. Dit luxe chalet heeft een authentieke, warme uitstraling met een moderne en tijdloze architectuur. Hierdoor past dit luxe chalet in iedere omgeving! Het puntdak dat een ruime overlap heeft over de buitenwanden van het chalet, zorgt voor een goede bescherming tegen weersinvloeden. De gevel- en dak bekleding zijn naar eigen smaak te personaliseren, zo kunt u zonder enige moeite toch uw eigen chalet bouwen! 

De grote raampartijen met sfeervolle details geven het luxe chalet Atol 3.0 een ruime en lichte indruk. Het charmante puntdak wordt van zowel binnen als buiten benadrukt door de puntvormige raampartij, die tevens dient als openslaande deur naar de tuin of het terras. De woonkamer met houten vloer heeft een open indeling met voldoende ruimte voor een zithoek en is uitgerust met een compleet ingerichte keuken. Aan de woonkamer grenst de slaap/werkruimte en de badkamer. 

Het chalet bevat een luxe badkamer voorzien van Italiaanse Morazzi tegels, wastafelmeubel, spiegel met ledverlichting, hangend toilet, vloerverwarming en een berging. Zelfs in de badkamer van dit luxe chalet is nagedacht over de lichtinval, zonder in te leveren op privacy. Verborgen achter een muur in de leefruimte leidt een trap naar de ruime vide van ongeveer 10 m2, die tevens is voorzien van een raam voor ventilatie en lichtinval.

Kortom: Wilt u een luxe chalet kopen met twee slaapkamers en een authentieke, charmante look? Dan is het luxe chalet genaamd ‘Atol’ de ideale keuze!  

Prijs: 99.999 Euro

Incl. transport & plaatsingskosten door middel van een telescoopkraan

Levertijd: circa 12 weken

KWALITEIT & VEILIGHEID

Onze kracht is het combineren van oersterke constructies met elegant design. In onze eigen state-of-the-art fabriek bouwen we met milieuvriendelijke, duurzame en natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit aan onze kant-en-klare woningoplossingen. Onze vakmensen maken deuren, trappen, ramen, planken, inbouwkasten, kookeilanden en alles wat we in onze luxe chalets plaatsen op maat. Zo worden de ruimtes optimaal benut en komen zij het beste tot hun recht. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en worden ondersteund door architecten en designers, maar wij vinden het natuurlijk het allerbelangrijkste dat ú uw luxe chalet prachtig vindt. Daarom kunt u kiezen uit onze vele verschillende modellen én kunt u daarnaast uw badkamer, keuken, vloeren en vele andere opties zelf samenstellen.

*Alle werkzaamheden op het gebied van elektriciteit, sanitair en natte ruimtes worden uitgevoerd in overeenstemming met de huidige Nederlandse bouwbesluit eisen.

Bekijk onze modellen

Take a peek inside our Wonderworld

Informatie aanvraag

Mogen wij contact met u opnemen om samen uw wensen te bespreken?