Chalet - Unguja 3.0

Afmeting: 30m2 + zolder 10m2

Unguja 3.0 is een authentiek chalet met moderne details en telt zo’n 30 m2 woonruimte én een slaapzolder van 10m2. Het chalet heeft een puntdak en een horizontale houten gevel met charmant gedetailleerde ramen en dubbele deuren. De architectuur van chalet Unguja is romantisch en gaat perfect op in een landelijke omgeving. Het dak dat een ruime overlap heeft over de buitenwanden van het chalet, zorgt voor een goede bescherming tegen weersinvloeden en verzacht de overgang van binnen naar buiten. De gevel- en dak bekleding zijn naar eigen smaak te personaliseren, zo kunt u zonder enige moeite toch uw eigen chalet bouwen! De grote raampartijen van chalet Unguja geven een ruime en lichte indruk. 

De woonkamer met houten vloer heeft een open indeling met voldoende ruimte voor een zithoek en is uitgerust met een volledig ingerichte keuken. Vanuit de woonkamer bereik je het terras via de dubbele openslaande deuren. Aan de andere kant van de woonkamer grenst de slaap/werkruimte. Verborgen achter een muur leidt een trap naar de ruime vide van ongeveer 10 m2 voorzien van een raam voor ventilatie en lichtinval. Het chalet bevat een luxe badkamer voorzien van Italiaanse Morazzi tegels, wastafelmeubel, spiegel met ledverlichting, hangend toilet, vloerverwarming en een berging. Zelfs in de badkamer van dit luxe chalet is nagedacht over de lichtinval, zonder in te leveren op privacy. Kortom: Wilt u een compact chalet kopen met twee slaapkamers en een authentieke, warme look? Dan is Unguja 3.0 de ideale keuze!  

Prijs: 99.104 Euro

Incl. transport & plaatsingskosten door middel van een telescoopkraan

Levertijd: circa 18 weken

KWALITEIT & VEILIGHEID

Onze kracht is het combineren van oersterke constructies met elegant design. In onze eigen state-of-the-art fabriek bouwen we met milieuvriendelijke, duurzame en natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit aan onze kant-en-klare woningoplossingen. Onze vakmensen maken deuren, trappen, ramen, planken, inbouwkasten, kookeilanden en alles wat we in onze chalets plaatsen op maat. Zo worden de ruimtes optimaal benut en komen zij het beste tot hun recht. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en worden ondersteund door architecten en designers, maar wij vinden het natuurlijk het allerbelangrijkste dat ú uw huis prachtig vindt. Daarom kunt u kiezen uit onze vele verschillende modellen én kunt u daarnaast uw badkamer, keuken, vloeren en vele andere opties zelf samenstellen.

*Alle werkzaamheden op het gebied van elektriciteit, sanitair en natte ruimtes worden uitgevoerd in overeenstemming met de huidige Nederlandse bouwbesluit eisen.

Bekijk onze modellen

Take a peek inside our Wonderworld

Informatie aanvraag

Mogen wij contact met u opnemen om samen uw wensen te bespreken?