Tiny Villa - St. Lucia 2.5

Afmeting: 25m2 + zolder 6m2

St. Lucia 2.5 is een Tiny Villa van 25 m² oppervlak én een extra slaapzolder van 6m2. Het Tiny Villa St. Lucia is met een innovatieve architectuur en inrichting klaar voor de wereld van morgen! Dit Tiny Villa ziet er dankzij haar enorme raampartijen en moderne look uit als een Tiny villa. De grote raampartijen vervagen de grenzen van binnen & buiten en geven in combinatie met de 3,5 meter hoge plafonds een ruimtelijk gevoel.

De woonkamer heeft een open indeling met voldoende ruimte voor een zithoek en is uitgerust met een volledig ingerichte keuken. De woonkamer van dit Tiny Villa is standaard afgewerkt met o.a. inbouwspots en een stijlvolle houten vloer. Vanuit de woonkamer bereik je het terras via de grote glazen schuifpuien. Een korte trap vanuit de woonkamer leidt naar de slaapzolder van circa 6m2. Optioneel kunt u de ruimte onder deze trap optimaal benutten door voor ingebouwde kasten te kiezen.

De keuken is ruim en van alle gemakken voorzien. De badkamer is volledig uitgerust met sanitair en combineert een hoogwaardige kwaliteit met een trendy inrichting naar keuze. 

Kortom: Wilt u een Tiny Villa kopen met bijzonder veel lichtinval, een ruimtelijk gevoel, twee slaapkamers en een moderne look? Dan is St. Lucia 2.5 de ideale keuze!  

Prijs: 96.111 Euro

Incl. transport & plaatsingskosten door middel van een kraan

KWALITEIT & VEILIGHEID

Onze kracht is het combineren van oersterke constructies met elegant design. In onze eigen state-of-the-art fabriek bouwen we met milieuvriendelijke, duurzame en natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit aan onze kant-en-klare woningoplossingen. Onze vakmensen maken deuren, trappen, ramen, planken, inbouwkasten, kookeilanden en alles wat we in onze Tiny houses plaatsen op maat. Zo worden de ruimtes optimaal benut en komen zij het beste tot hun recht. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en worden ondersteund door architecten en designers, maar wij vinden het natuurlijk het allerbelangrijkste dat ú uw Tiny Villa prachtig vindt. Daarom kunt u kiezen uit onze vele verschillende modellen én kunt u daarnaast uw badkamer, keuken, vloeren en vele andere opties zelf samenstellen.

*Alle werkzaamheden op het gebied van elektriciteit, sanitair en natte ruimtes worden uitgevoerd in overeenstemming met de huidige Nederlandse bouwbesluit eisen.

Bekijk onze modellen

Take a peek inside our Wonderworld

Informatie aanvraag

Mogen wij contact met u opnemen om samen uw wensen te bespreken?